FAQ

Veelgestelde Vragen

πŸ’Ώ Wat is een MomentFrame?

Een MomentFrame is het perfecte cadeau en brengt jouw liefde of vriendschap tot leven 🎢 Gemaakt van doorzichtig plexiglas word jouw favoriete nummer omgetoverd tot een herinnering voor het leven.

🚚 Wat is de levertijd?

Houd rekening met 3-4 werkdagen. Uiteraard streven wij ernaar om dit zo snel mogelijk te doen! Heb je hier vragen over? Neem contact met ons op via info@momentframe.nl

🧐 Controleren jullie mijn bestelling

Om er zeker van te zijn dat jouw geΓΌploade afbeelding goed is, controleren wij alle bestellingen handmatig. De koper is zelf verantwoordelijk voor eventuele spelfouten.

πŸ“¦ Ik wil mijn MomentFrame retourneren

Het kan natuurlijk dat je niet tevreden bent met jouw ontvangen MomentFrame. Ons team staat daarom voor je klaar om een passende oplossing te vinden. Stuur ons een mailtje via info@momentframe.nl en we helpen je graag.

πŸ“ Kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer jouw bestelling is afgegeven aan DHL, ontvang je van ons via de mail de track & trace om jouw MomentFrame(s) te volgen. Is de status onduidelijk, neem dan contact op met de klantenservice. Soms komt het voor dat deze mail in de spam-folder terecht komt. Check je mail goed!

πŸ‘€ Is jullie frame volledig transparant?

Ja, een MomentFrame is volledig transparant. Wij printen alleen de foto en de tekst op het frame. Dit doen wij met de hoogste kwaliteit laser- en print apparatuur.

✨ Is een MomentFrame gemaakt van glas?

Een MomentFrame is niet gemaakt van glas. Wij gebruiken acrylaat/plexiglas van 5mm dik transparant plastic materiaal.

⚠️ Is een MomentFrame breekbaar?

Plexiglas is een transparante, thermoplastische kunststof die vaak wordt gebruikt ter vervanging van glas. Dit komt vooral omdat het veel licht doorlaat (ongeveer 90%) en omdat plexiglas een stuk sterker en minder breekbaar is dan gewoon glas. Plexiglas is echter wel kras gevoelig, dus "handle with care" en je hebt er heel lang plezier van!

🌍 Hoe versturen jullie de pakketten?

Wij versturen alle MomentFrames in een stevige kartonnen doos met bubbeltjes plastic. Wanneer je het frame uit de verpakking haalt, zit er nog een beschermlaagje overheen. LET OP: voor optimaal gebruik dien je deze beschermlaag te verwijderen!

⏳ Kan ik mijn geld terug krijgen als mijn bestelling vertraagd is?

Wij hebben er helaas geen invloed op wanneer een bestelling vertraagd is. Dit probleem ligt bij DHL. Uiteraard kunnen we wel een oplossing zoeken, maar dit zal geen terugbetaling zijn.

πŸ’¦ Is een MomentFrame waterbestendig?

Jazeker! Plexiglas is bestand tegen UV- en weersinvloeden. Voor een optimaal gebruik adviseren wij wel om het frame voor indoor te gebruiken.

✍️ Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Nadat je hebt besteld heb je nog 1 uur de tijd om je bestelling te wijzigen

🌱 Er zit een groene / blauwe gloed over mijn MomentFrame

Wij versturen alle frames met een beschermfolie. Deze folie heeft een groenige kleur, maar kun je dus verwijderen. Zie foto:

🀳 Moet ik een eigen afbeelding uploaden?

Het is uitsluitend bedoelt dat je je eigen afbeelding uploadt. Op de covers van artiesten zitten namelijk IE-rechten en deze mogen/kunnen wij niet verkopen.

🚧 Hoe werkt het ophangsysteem?

  1. Plak het vierkante plaatje op het frame
  2. Maak een klein gaatje in de muur waar de plug in kan
  3. Plaats het metalen plaatje tegen de muur en draai de schroef erin.
  4. Hang het frame aan het haakje

🎢 Komt er muziek uit het frame?

Nee, er komt geen muziek uit het frame zelf. Wel kun je kiezen voor de optie "QR code". De QR code kun je scannen met je telefoon. Je kunt elke URL invoeren welke je wilt: Ga naar YouTube, Spotify of je eigen website en voeg de volledige URL in.